Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna :)


Stjärnan

Mina repliker
Dina repliker
Allas förväntningar
står kvar
Trotts mina stamningar
flyter du på
och tar över
tar över mig
för du är stjärnan
allas stjärna




Fri vers av Chaichai
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-23 20:01



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt fin.
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Chaichai
Chaichai