Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
över ett ljus och några vackra sånger en kväll bland trivsamma hundsuckar och en bunt vinyler (önskar mig en spelare.. men minnet och en nynn funkar ^^)


isen; disen över glamoren och krisen

 

 

det är nu liksom alla försvinner
in

till sitt liksom brinner sig iväg
ut

och bort och hinner inte säga
hej

 

kom in och värm dig

 

det är nu liksom alla minner
om

 

vilka som värmer som kakugnar
där andra mer vänder om

som om lugna sig själva från samvetet
ränna ifrån på låtsasnocken

- se så höga krav mitt tak visar
hör så högt tuppen prisar vinsten

 

envetet vidare som skridare av prål
sketet en snidare till bland skocken

och gömda agendan i fickan
kontot i den andra gråtande

att hål fylla med egengjorda chocken
lättar ingen börda

det är nu liksom alla försvinner
måndag som lördag

under klag och klag och klag

 

"kom in och värm dig ett tag"

 

försvinn in

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 226 gånger
Publicerad 2013-12-23 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri