Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem bergsklättrar utan livlinor.. inte jag skulle, även om jag gärna mentalt och känslomässigt hoppar fallskärm (vore underbart också reellt^^)


konstruktion; tillfälligt klätterskydd

omöjligheten i att konstruera en tillit med en tillitsbristande motpart

 

för en tid som start först tvekande sen smekande medhårs för att hastigt vända vid känslor av hot och nekande kommer adekvat 

 

som på förbeställd bricka av gammat
gammalt slickat salivtorkat medhåll som ett kontrollfjolleri att fjäska sig vidare i

 

omöjligheten i att konstruera 

 

ett vill efter det
med en viljebristande motpart
är ingen medgångs saga

 

klaga du som klagade högt
mina dörrar finns endast i din egen fantasi

bjuden ri lejd in och svek det som kallades lek
skriva egna regler är en trend redan förbi

 

släpp mig fri nu på en gång
släpp mig fri

jag har många byggnader att skapa för andra
och många himlar att hoppa från

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 314 gånger
Publicerad 2013-12-23 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri