Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bestulen eller benådad är frågan.. inget offer är för stort för att vinna en insikt.. :)


jämvikt; förevig fattigdoms rikedom

 

 

det finns krafter som vill förgöra förstöra det man byggt

 

det finns krafter som vill förhöra

förföra för egen del

 

det finns krafter som vill föra över sig själv in i stulna värdlar

överta överbruka och överge sen lik 

 

det finns krafter jag bjuder allt jag har

av allt fattigt som rikt

 

jag behöver ej mer än jag redan har

fört över till andras dikt och sanningar

 

det finns krafter innaför som ej kan tas

det finns krafter utanför som ställs i vas att bjudas

 

det finns krafter övan nedan och mittemellan

det finns en hemställan

 

därutöver

om jämna liks heta manöver

 

det finns krafter som väcker och söver

så det blir över till kalla vindrar

 

det finns krafter över

för alla

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 231 gånger
Publicerad 2013-12-23 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri