Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomten !

Se tomten åka fram på sin släde,

Se tomten le i sitt stora vita skägg

Se tomten sprida värme och glädje

Se tomten lägga klappar under granen så grön och fin

Se tomten försvinna upp i skorstenen

Se tomten åka iväg i släden som drages av renar

Se glädjen i barnens ögon när dom ser under granen som är fylld av klappar..




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 424 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-24 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan