Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God Jul, poeter

Trots vatten från skyn
trots leran och dyn
är det julaftonstid
- tid för julefrid!
En GOD JUL, poeter
- det önskar er Peter




Bunden vers (Rim) av Peter Olausson VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-24 12:36



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
…och ett oerhört tilltalande Nytt År!
Calle
2013-12-30

  Ingela Svenson VIP
God Jul, Peter!
2013-12-26

  Stefan Viljehammar
Tack detsamma.
2013-12-25

    ADI Nehlin
Detsamma..fyndig julhälsning
2013-12-25

  Solitaire VIP
God jul!
Julen är beige och grön
spyorna står som spön
här har vi vinterkräk
så orört står allt vårt käk
riktigt slimmade tycks vi bli
utan en enda julmatskalori

2013-12-25

  Mona J.
Detsamma Peter, det är blött och det är lerigt.... men det är jul :)
2013-12-25

  Carina Bendix
GOD JUL! :)
2013-12-24

  Maria T
Stilla natt.
Heliga natt
2013-12-24

  bittemi VIP
God jul!!
2013-12-24

  Eva Langrath VIP
God Jul till dig också
2013-12-24

    ej medlem längre
God, varm, glad Jul, Peter!
2013-12-24

  Måna N. Berger
En God Jul tillönskas dig också! (Fint med ett namn som rimmar på poeter! :))
2013-12-24

    ej medlem längre
Tack detsamma önskar
Sorunda-Pelle och sångmön C
2013-12-24

    ej medlem längre
God Jul!!
2013-12-24

    ej medlem längre
Tack och God Jul o Gott nytt skrivar år.
2013-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP