Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förunderligt

Hur jag ständigt
återvänder
törstande efter
hans kärleks

berörning




Fri vers av mariann
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-03-15 13:28



Bookmark and Share


    faidros
Ja våra disparata känslor om någon kan ta död......

Faidros läser och uppskattar
2006-03-28

  Per Rydberg
Vackert! Både gripbart format och gripande innehåll, tycker jag. Förstår och blir berörd!
2006-03-17

    Oprofessionell
Kort, men ändå så himla vacker
2006-03-15

  Dilsewat
Fin, kort om glimtvisa känslan!
2006-03-15
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann