Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var så sårbar


Som en skör liten blomma

Inte så speciellt vacker men ändå så underbar

Som en vilsekommen liten fjäril som var ute

och provade sina vingar

för första gången

Men det var då det

För så är det inte längre

För numera är hon inte ett dugg sårbar

Snarare tvärtom

Vältränad smärt och smidig

Och inte heller så speciellt ful längre

men ändå lika underbar

Men så har hon också härdats och blivit tuff

efter att ha fått sig både en

och annan liten knuff genom åren som har gått

Så den fula ankungen har numera blivit stor

och förvandlats till en vacker vit svan

En vacker vit svan som har skaffat sig

en förtjusande man och flyttat in

i ett sagolikt slott

Slutet gott, allting gott

Hon var så sårbar!

Ken Cassel
25/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-25 02:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En alldeles förtjusande "Askungesaga"
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel