Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan och Räven

 

 

 

det är den tjugofjärde i tolfte
här saknas det både snö och tomte
och den omtalade julkänslan
är lite frånvarande som alla andra känslor
jag är isande kall
nästan i alla fall
för i smyg saknar jag henne
hoppas hon har det bra där hon är
att hon varit snäll och får allt hon önskat sig
jag hoppas hon värmer sig vid brasan
mätt och belåten
med ett leende på sina läppar
där hon är vart det nu än är
själv är jag frusen
men hon värmer mig i tanken

flickan som gjorde som räven
hon som gled näven

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-25 04:34



Bookmark and Share


    LitenOskyldig
Åh ibland kan jag läsa texter och känna att jag hemskt gärna skulle vilja vara personen i texten, trots att det inte alltid är självupplevt det som skrivs. Så känner jag nu iaf.
2014-03-30

  Carina Bendix
Vackert, sorgligt, kärleksfullt och empatiskt.
"Själv är jag frusen
men hon värmer mig i tanken.."
Så fint skrivet. Kram
2013-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP