Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stomma sig.. liksom, inför framtid (baktidstakten viktig att minnas) *ånigåkutarunt*


horn; grav vid grav(id)

 


av jungfrun född


stödd skyddad sen strödd för vind

frontläge för en tyst protest
kind mot kind

rygg emot öst mot väst
likt uroxar stå tid
ut

för sikt vänd tvärtom
vrid vinkla vrid

syd mot nord
varannan gång

turas om
som klockans klämt

motbalans
dans

vidsyn val och kappors medfall
kall är vinden

het kinden på heden
längtan liv i förväntan 

 

tiden oxen jorden 
fjärran önskan fjättrad

 

käppsatt
stensatt

 

håller om håller ut
håller gnistans spjut

 

oxmarker rena

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-25 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri