Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmärkt

Det händer att nätterna
smyger sig på oss
en vinge, ett lågande öga
det händer att himlarna
vecklar ut sig som kronblad
stjärnorna ståndare
kring ett kornblått ljus
och din hand vallmolätt
över mina ögon




Fri vers av Grävling
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-25 23:49



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
verkligen en "lätt" text, den flyger sakta fram över skärmen och förmedlar ömsint vacker kärlek. bravo!
2014-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling