Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är det som gör kvinnlig skönhet så farlig


För även hon vet ju om hur vacker hon är

och vad det betyder för honom

Att han älskar henne

Man han kan ju aldrig vara riktigt säker på om

han får behålla henne på grund av

hennes skönhet

För det kan vara en hård konkurrens

om hennes gunst

Så man kan ju aldrig riktigt ta henne för given

Lite trist tycker jag…

Ken Cassel
26/12-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-26 01:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra tänkvärd text!Tyvärr så går allt för många på det yttre. En attraktion behöver finnas, såklart. Men om man träffas några gånger så kan man upptäcka en underbar människa, på insidan som kanske både är smart rolig och delar en del av samma intressen.Lite lurigt att ta någon för given..
2013-12-26

    Svarte Petter
smaksak


2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel