Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Jul

 

jag trodde på allt
läppstiftet och dunsarna
att du blev en liten ängel 
alla lock i golvet och sura slantar
ska det här föreställa sanning
allt kan inte begripas

 

där kom en riktigt fin leksak
till jul

 

nära minnen i en ask
låta guldet glida bort
vi tar det inte
ger det åter skumma ögonfärg
skalet vänder skuras sönder

 

inte gråta halm
till jul

 

stjärna över taken vaken
en liten grå som svävar
8 cm över marken
på grannens tomt och naken
stå i hörnet som om något hänt

 

vet man det och tror på allt
till jul




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-26 12:07



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mäktigt!
2014-01-05

  Marianne Räf
En annorlunda julrapport.
Fräscht! Intressant..
2013-12-27

  SatansSon VIP
jag fick uppleva personalens ondska denns jul precis som jular förut.
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin