Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan



Jag söker
inte finna

det som
var jag



snarare
det som

är

av mig
nu




Fri vers (Fri form) av Anders Granström
Läst 390 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-12-26 15:36



Bookmark and Share


  Magica VIP
Bra och starkt!
2014-04-01

  Ingrid Trolle
Mycket bra tanke
väl uttryckt!
2014-01-20

  Maria Sundelin VIP
Bra tanke
2013-12-27

  träsnidaren
Fina, lugnande ord.
2013-12-26

    ej medlem längre
Utveckling, livserfarenheter.
2013-12-26

  walborg
Så finstämt formulerat - det som blev jag nu av det som var jag en gång ...
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström