Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand går det!

Jorden är ju rund
som en ring
ett snurrande ting
runt den kan vi
ju alla varandra nå
genom att hålla våra
händer runt omkring
och sprida vårt ord
till vår granne
och vips så
når det runt
vår jord!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-12-26 16:11



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
fin tanke
som växer
2014-01-02

  Maria Sundelin VIP
Ja vi sänder ut vackra ord och tankar
2014-01-01

  axveronika
Ja så bra
2014-01-01

  Lars Hedlin
VACKERT!
2013-12-28

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke
2013-12-27

  Rozsi.kovacs

så vacker tanke
2013-12-27

    ej medlem längre
Det är en global önskan.

Fint ordat.
2013-12-27

    ADI Nehlin
så sant, fint skaldat
2013-12-26

  ULJO
Fint tänkt
2013-12-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...ja, tillsammans går det...
2013-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt