Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror det kommer från Mocambique...;-)


Gammalt djungelordspråk



Bättre att
inget se

än åsynen
av en lian

full av
stolpskott




Fri vers av Anders Granström
Läst 475 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-27 18:40



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Bra och fyndigt!
Vi vill inte göra
stolpar av djungeln
2014-01-20

  Maria Sundelin VIP
Ja kanske det
2013-12-27

    ej medlem längre
Tack Larz.

Det skulle då kanske betyda att lianen är obrukbar?
2013-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Det är ett annat ord för bloss eller hjon.
2013-12-27

    ej medlem längre
Undrar också vad stolpskott är?
2013-12-27

  Larz Gustafsson VIP
Jag tvivlar på att uttrycket stolpskott används i Mocambique.
2013-12-27

  walborg
Vad är stolpskott?
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström