Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad eller ej


Jag tänkte
Hur kan man vara säker på att man är älskad?

Svaret var
Det vet man aldrig

Man får helt enkelt
Börja med

Att fråga sig själv




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-12-28 00:50



Bookmark and Share


  walborg
Jo så är det nog - att veta om man är älskad vet man nog inte förrän man inser att man själv älskar den här personen - då först ser man detta, tror jag.
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP