Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fann varandra

Fann dig bland orden

i poesin gav du dig tillkänna,

fick mig att känna mig hemma,

med din mjuka energi

och du fann mig i stillheten

mjukheten där i dina ord, väcker inre bilder

lustpirr susar i mina ådror




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-12-28 02:26



Bookmark and Share


  ULJO
Magiskt fint
2014-01-03

  Björn Donobauer
'Its only words, but oh how they target our hearts..' Underbar bekännelse..
2014-01-02

  aol
underbart skaldat vännen,
2013-12-29

  Lars Hedlin
Underbart skrivit ;)
2013-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell