Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för mycket praktik i händer och ben, och för lite skrivet


googla överflöd och låt det öppna sig

 

 

dags för en avslappnad stund
en rund minut och en rad för slutord inför början 
en grund i det microminimala alltet för att låta livet leva

genom krona rot och varje skreva berget släpper in
livsessenens serpentin av inspiration

 

vi hittar vägar även i det dolda
som det förbålda google´s sökfunkfunktion

sök för att
det ska

 

finnas där och  ser vårt frenetiskt skrivna som på överflöds tryck
nästa dikt i google sökruta - nyårsnyck att minnas

 

dags för avslappnad stund 
en rund minut och en rad för slutord inför början

 

ord är alltid ord och hittar ändå genom sörjan

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-28 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri