Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
julharmoni... pytt på en Gran-Pinne heller! *re'n avbiten* ;)


God Hund; bemötandet av en 'harmoni'

 

undrar egentligen helt abrupt från själva hemmalugnet
mitt i flyttkaos - i sig själv anledning till en minimerad julhets

 


i jämförelse med omgivning

 

ska man behöva känna sig skuldsatt
för att må bra mitt i hela helgernas självpåtagna överdrift
av reell skuldsättning

 

som andra står för
bara för att man själv

 

mår bra

 

(bemötandet när man inte
är deltagande

 

i sociala samkvämet)

 

 

Hu sån julstress!
och inte kan man... - ändå gör man
och inte har man råd... - ändå får man råd
och inte är det kul heller... - ändå visas festbilderna stort efteråt

 

 

och hujeda för Julen
och sen förbereds nästa Jul redan på 

 

JulRean

 

liksom bara 
gah

 

femtioplus som man är

 

och min hund kan harmoni bättre
än vad ojandet föreskriver - ett ojande

 

varat i 2tusenÅr

(vad säger det om JulHarmoni)

 

*

 

God Hund
eller nåt

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 191 gånger
Publicerad 2013-12-29 05:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan lägga in nån bild åt dig
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri