Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


133.MITT BREV ÄR ÖPPET FÖR ..............DIG

En sönderriven dimma mellan oss

när DU krossade ett tillfälle att träffa mig

...ETT RYSLIGT ÖGONBLICK...

kroppen med _ OSLÄCKT _ ÅTRÅ _ nedslagen av

med abdikerad ande på en plats

där tiden inte förlöper...I DÖDA HAVET ...

timme efter timme låg min väntande kropp

med klent hopp att det ska suga bort

mina känslor till DIG ......frånvänt ansikte

med tvivelaktigt tal kvävs av klumpar i halsen

springer jag haltande från emaljögon

som är tysta , helt oemottagliga för NYA INTRYCK...

.....förstummade .....

När natten tryckte ihop ALLTING smög sig MÅNEN in

i min skalle med oartikulerad röst ...

"SPRING TILL RÖDA HAVET DÄR LIGGER ETT FRAGMENT

AV DIG _ "JAG_" .Den keramiska dagen stolpade jag DIT .....

mitt köttblodpump fylls med brinnande sol...

min uttunnade värld blev torftiga marker fyllda med

OLYCKLIG _ TOMHET sätt mitt huvud i brand

med lösryckta signaler, kontrapunktiska tankar studsade

utan förmåga att fabulera................


JAG HAMNADE I EVIGHETENS FÖRTVIVLAN OM KÄRLEKENS VIKT...


Undertryckt av både MÅNEN och SOLEN som TORNADO

hamnade jag i SVARTA HAVET ...

alla slags mörka stormar gungar mig

i vardande och ännu osagda självmedvetna vagga .


ETT _ SPEKTAKULÄRT _ LIV _ I _ VILDSKÖNHET.....


iakttagen av livets mening SOKRATES STÄNDIGA ÖGON

vaknade i mig


"INGENTING AV DET SOM MAN SER ÄR VERKLIGT!

DET SOM ÄR VERKLIGT KAN MAN INTE SE !"


Nej!Du säger mörka saker _ jag förstår inte dig !


"STÄNGDA DÖRRAR BLIR MER STÄNGDA , MER ÄN SJÄLVA DÖRRAR "


Jag vill inte !

Vem ska göra kärleken synlig ?


"TILL VAD ? KÄRLEKEN ÄR OSYNLIG ... "



Svarta havet blev still inom mig som en ko

låg i min säng med tungt huvud och iakttog mig......



Dröjande drömmar så befriande anspråkslösa väller fram

överraskande ..........mild om hjärtat och med slutna ögon

vankar jag håglöst i _ NORDISK _ SKOG _ IGEN !


där ditt fotavtryck _DIN _ ANDA _ och vårt hem är EVIGHETS _ INNE

där smeker man varandra dagarna igenom

och plockar fram lustigheter ur rockärmarna...............................







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-29 10:18



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en väl beskriven längtan; eller - inget är som man ser ...
2014-10-18

  aol
din anda och vårt hem är evighetsinne,
bravo,
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP