Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Emellertid

mellandagar
mellan stolarna i festlokalen
där alla talare är högröstat berusade

mellan stolarna
på golvet sitter några av oss

ingen lyssnar
och snart är festen över
men konsekvenserna ska bäras av oss alla
och där ska den som inte fått sin del vid bordet
kompenseras rikligt med att bära mer




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 363 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-12-29 12:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mitt i krysset!
2013-12-30

    ADI Nehlin
berörande
2013-12-29

  © anakreon VIP
Högeligen roande!
Calle
2013-12-29

  Rozsi.kovacs

vilken lysande text gillas
2013-12-29

  walborg
Starkt om en slags lagbundenhet
2013-12-29

  Solitaire VIP
Stark text!
Politik på flera nivåer för mina öron.
Får jag dela den på Twitter?
2013-12-29

  Larz Gustafsson VIP
Underfundiga ordlekar här.
Mellanmjölkens land.
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger