Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång (haiku)

 

I solnedgången
jagar pojken sin skugga
runt husknuten 
 



Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-29 19:00



Bookmark and Share


  petter rost
... eller: på husets långsida kommer han ikapp den och - passerar!
2013-12-30

    ej medlem längre
... och plötsligt är den borta!
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H