Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
japp japp.. haha


släng mig i väggen


ingen kommer innanför
i det som kallas för skalet

skalet som omsluter mig
är tydligen stenhårt

skalet har sprickor
men verkar aldrig gå sönder

släng mig i väggen då
så får vi se.




Fri vers av BeautifulLie
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-29 22:00



Bookmark and Share


  träsnidaren
Gillar verkligen idén.
Du får till det
snyggt.
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie