Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag


Du och jag, var lika med död
Du och jag, var i nöd

Det vi har kvar är rädsla och skam
Efter vårt liv ihop, det bara brann

Jag hoppas vi åter hittar varann
Så att vi åter vet, vår kärlek är sann

Vilja och ork det hittar vi väl
Åtrå och lust, får komma sen




Fri vers (Fri form) av BeautifulLie
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-17 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie