Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker


Saker.
Som ingen vet
Som ingen förväntar sig

Egentligen
Är det inte.
Inget att vara
Rädd för

Fegis
Fegis
Min jävla Fegis




Fri vers (Fri form) av BeautifulLie
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-05 19:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Våga!
2018-02-05
  > Nästa text
< Föregående

BeautifulLie
BeautifulLie