Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när orden inte räcker

orden når inte fram
dessa ivriga svalor
som sjunker och stiger
i livsstråket mellan oss

för att sedan vända tillbaka
duniga av glädje
vassnäbbade av sorg

vid sidan av
plötsligt insikter
med helt andra innebörder
vi behöver inte ens
yttra ett enda ord

också i det outtalade
skapas sammanhang
aningar, närhet

i mötet mellan
tystnad och tystnad
kan något oerhört
implodera




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 234 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-30 16:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint och välskrivet om skrivandet och dess kraft. Jag tycker särskilt om den inledande strofen där orden liknas vid svalor. Vackert!
2014-01-01

    ej medlem längre
Wow så bra!
2013-12-30

  träsnidaren
Fin och välskriven text.
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll