Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


134.OSYNLIG FÖR BLOTTA ÖGAT...

TRÄNGER _ JAG _ I _ DIN_ SUBSTANS...s..s.s

HJÄRTSLAG_ VÄRMAS _ AV _ DIN _ ÖNSKAN...n..n.n

JAG_ ÄR _ I _ DIG _ HELT _ NAKEN ...n..n.n

ÖPPNAR _MIN_ KROPP _ OCH _ SJÄL _ FÖR _ DIG...g..g.g

VI_ VRIDER_ OSS _ I _ ENIGHETENS _ STUND...d..d.d

FÖR _ATT_ UPPNÅ _ DEN _ EVIGA _ TYSTNADEN...n..n.n




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-30 18:53



Bookmark and Share


  Ronny Berk
tycker om den osynliga tystnaden; lyssnar efter ...
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP