Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som är satt i skuld är inte fri

Mina ord sätter spår
det går inte att undgå
Att jag menar väl
att det är mitt skäl

Men världen vill inte se
åtminstone inte de som ler
Åtminstone inte förrän de drabbas själva
av ondskans fälla

Det går inte att döda egoismen
den lever lika länge som nazismen
Vi säger vi vill utrota den
men behåller den så länge den är vår vän

Därför gasades judar
därför blev de röda lurade
Svarta bojade
sjuka svenskar mobbas

Arbetslösa icke fria
bara inkomstbefriade
Listan kan göras lång
men nu slutar denna sång




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-31 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP