Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pluto; som magneter gör, magneter bör (tacka för sin kraft och använda den väl)


vacum; tacka för det

 

 

in silence the silent movers move loudly

 

*

 

pluto do small

make big

 

says howdy or nothing

can take away anything

 

but love

 

*

 

och bara nån dag kvar på livet

givet blev taget

 

fällan igen

så flyttas även egot

sen

rent till nya hörn av tillvarons överflöd

att gömma drömmar i

 

doftfria från fuleri

flaggande fanor för fränder

 

vem hissar varningar för andra

som inte är mån om varandra

 

*

 

och bara nån dag kvar på livet

givet blev fångat mer

 

än taget

 

som att få och tacka för givet

(önskan låg med mantel över andras väl)

 

när ta

ej är ett alternativ

det tackar man för och klivet vidare

lämnar tydliga spår 

 

öppna fönster för än bättre mönster 

än mera öppna

dörrar och djupa hålor av rejäla kängor

 

de som smyger med fel fokus trillar i

det tackar man för

 

slagdängor blir det på synthen sen

 

 

det tackar man för

ödet min vän är gott nog

 

vänder sig mot de som tackar för överflödet

utan att rida på rädslornas hästar i väl tillslutna annex

 (utan att klaga på hö is och västar av reflex)

 

aldrig mera en persienn

nu får solen lysa och månen

nu får stjärnor ramla in och sen

 

vänder vi på himlalunden uppåner

och städar i hålen

 

plockar stenar bland rötter ur vältan

 

svålen får hunden

trötter vaknar och världen

 

blir vi

 

(Thanks 'S'

dog of Love; Loyality)

 

flytten

gjorde vi

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-31 10:50



Bookmark and Share


  cilax VIP
metamorfoser, förvandlingar världshistoria i pluntformat
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri