Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

språkteknik

 

smak av ditt inkråm

ge mig fritt

från kärleken

undret kommer från undran

det är bara språktekniskt




Fri vers av cilax VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-31 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt