Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en slakt på tillvarons vackra; utöva makten (livsenergin) och belåna/stjäla det ogreppbara som maktmedel för egen vinning. Gah! *rotmeditation omgående*


tyst akt; prisma

 

 

tystnad
finns den

skapa tystnad
går det

*

tystnad

i ögat kaoset vänds


för en sekund förnimmad
sänds vetskapen om tystnad

 

finns den
vetskapen

skapat vetande om att
skapad tystnad finns


går det

 

kan vi skapa
kan vi förgöra
kan vi förgöra
kan vi skapa


makten över mörkret
en illusion önskad

som sanning allt
ogreppbar

 

rör ej
mig

heller

med maktens medel
du fått låna

 

det kostar energi

 

oavsett tystnadens inflytande
tystnad

 

är ej

 

inga gränser däruti

 

 

aktens läckage

 

 

en drönares dränage
av självbedrägeri
(Owl)

 

flyger förbi i egentro
om tystnadens makt

 

och ovan haren hojtande högt

 

 

 

"Rädsla = Porten till Modet!"

 

*

 

tystnad
finns den

så finns sanning

 

sig
(att finnas som mig skapad)
dig
(skapad)

 

efterapad kopierad multifierad i

tystnad

att ingå förstå och vara
mitt i

 

exakt

 

i

 

*

 

x-ets exakthets mitt
(en meditations utarmnings slut)

 

tog tre månader att associera bort 
själva xet

 

(sen kan inga fysiska sinnen användas
kännas eller utövas)

 

varats orubbliga enkelhet närhelst
valet blir

 

mitt i

 

*

 

bulls eye

 

 

oxögat

 

en pil för evigheten
en kil genom smeten

 

 

vi bakar våra kakor med

 

 

'pull size'
en kaka i tiden

 

 

en cookie vriden för åtkomst

 

 

bulls eye

 

*

 

i lotus
motljus ej stör

 

förför omsluter
ger och förskjuter

svärtan
sotet bränt

 

ur rot sen vänt

bort allt lismat


ljuset

 

genom prismat

 

*

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-31 12:17



Bookmark and Share


  USSDF/HXS
Dont know who you are, but I know,

I
Love
You!
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri