Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Metal-tider igen; för ljudöverkänslighet på andra frekvenser


tystnad; sakrala skrin av metall

 

 

som en tystnad talar högt

så förvillar inkonsekvensen

 

sekvensen störs

motmedlet förgörs i sin egen fålla

 

 

hålla tyst

ett knyst av skri

 

för öra

lägges medmedel mot motmedel

 

oljud

 

*

 

doom death and metal of dawn-valsen

gör en tyst till ett fån med skriket i halsen

 

headset on

 

året avslutas med dån och silverskrud

glada leenden och tillåtelse

för ljud

 

*

 

kom måne 

går vi igen

 

går vi igen spåret

vänder

 

exakt vid nya året

sänder hälsningar till ny och gammal vän

 

 

"Det håller nytt och gammalt likväl

som löften ska ges

 

ej

för själar fria!"

 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-31 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri