Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för Alla en önskan om att med ödmjukhet...


Skapa; Gott gått gammalt och nytt ej gått

 

 

Så sänder vi sakta särligheter genom maskor av mingling network
så bänder vi nya tider åter
låter våra sorger stiga för gråterskor

går själva mot nya gåtor

väver in våra drömmar lätt sökta sen
noga rökta en och en i sänder

Gränslösa - Skapar nya länder

 

alla Vän för Vän
vänder Världen

 

 

Igen

 

♥ Gott Nytt År på Er ♥




Fri vers av Pot Pourri
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-31 12:47



Bookmark and Share


  Ronny Berk
intressant hälsning, ja ! läser o omläser och finner nya nyanser, ja !
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri