Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liknelse påkommen över kvälls kaffet

kärleken är som svavlet på en tändsticka
ju längre det brinner i från den punkt där

svavlet satt så bränner man fingrarna mer
och mer tills man inte orkar hålla kvar och

det har brunnit upp jag kanske skulle köpa
mej en tändare




Fri vers av den nakna poeten
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-31 18:59



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Det är glöden som blir kvar som håller ihop oss
2013-12-31

  Larz Gustafsson VIP
"Under askan glimmar glöden" (Lundell).

Men nu är alla förhållanden olika. Det är inte alltid man kan applicera universalprinciper.
2013-12-31

    ej medlem längre
Tror nog att efter askan hitta lågan.. Efter länga tid tror jag man kan urskilja vad de betyder.

Ok?
2013-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Först tänder man på varandra, sedan är det bara askan kvar.
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten