Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekskadaver

 

 

efter alla misstag
alla fel jag gjort och begått
så har jag äntligen nu förstått
att mitt hjärta
är defekt
eftersom kärlek har för mig
alltid varit som rysk roulette
och jag har fått smaka bly
varenda gång
det har varit så många
som använt mig som en måltavla
att öva med på kärlekens skjutbana
jag förstår inte
varför man övar med skarp ammunition
men här sitter jag nu
med tusen blödande hål
ett kärlekskadaver
och jag väntar på granaten
som ska spränga mig fri
från den här misären

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-12-31 21:10



Bookmark and Share


  Elise Abrahamsson
Verkligen jättevacker!
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP