Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOTT NYTT ÅR,

JAG GER ER EN LUPP
OCH DRAR ER UPP
NI MÅSTE LÄSA
GE MIG APPLÅDER TILL EN LÄNGRE NÄSA

HJÄLPA MIG UPP UR MIN SVACKA
SÄGA NÅGOT VACKERT
SÅSOM ATT NI BEHÖVER MIG
FÖR ATT APPLÅDERA MIG

FÖRLÅT MITT HALVSKÄMT
IBLAND ÄR MIN HJÄRNA OSTÄMD
MEN JAG LIDER
NÄR ANDRA LIDER DET SVIDER

DET ÄR SANT
ÄVEN OM EN DEL SKULLE PÅSTÅ OSANT
MEN JAG VILL ALLTID VARA SNÄLL
MEN GE ONDA EN ORDSMÄLL

HOPPAS JAG TILLFRISKNAR
JAG BER ATT EN GULDFISK
LANDAR VID MINA FÖTTER
OCH GER MIG GODA RÖTTER




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-01 00:08



Bookmark and Share


  Angel of love
Gott nytt år och en god fortsättning.
Jag önskar dig ett friskt och starkt år.
Kram
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP