Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flyglektioner


Länge sedan flyglektionernas tid

Man svävade högt
utan kontakt
med vare sig mark eller vardag

Ålderns tyngdlag tycks fångat in en
totalt
totalitärt

Tänk om man åter kan
uppleva
upphäva

Fortfarande kan ta flyglektioner













Fri vers (Fri form) av Anita Hanssen
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-17 18:56



Bookmark and Share


  Nanna X
En glidgligning på låg höjd borde man väl klara :-)
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen