Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar henne


Jag är kär

Och det har jag varit ända sedan jag första gången

la ögonen på henne

Men inte för att jag någonsin har träffat på henne

eller känner henne

Men vilken kvinna och vilken utstrålning sen

Så himla otroligt vacker

Finner inga flugor på henne

Min älskade

Scarlett Johansson

Ken Cassel
1/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-01 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel