Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dicken talar sitt tydliga språk


när den vill hålla på och kramas

och komma i bråk

Är inte det minsta rädd, stryktålig som den är

Så den tänder till för det lilla minsta när den

känner sig kåt och kär

Och åt det finns det inte mycket man kan göra åt

som man

Ja, så är det ju tyvärr

Inte mer än att snabbt dra av den i alla fall

så att den lugnar ner sig lite

Innan den går överstyr och ger en

en massa besvär

Och det allra helst när det inte finns någon

underbar kvinna där

som kan hjälpa en med det där…

Dicken talar sitt tydliga språk!

Ken Cassel
1/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-01 19:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dicken Ashworth?
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel