Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon var inte bara vacker


för hon var även helt underbar

Så om jag hade haft en chans på henne

så skulle jag självklart fråga henne om hon

hos mig ville stanna kvar

Men nu går inte det eftersom hon redan är upptagen

med en annan karl

En annan man

Min vanliga otur

Och jag går aldrig emellan två personers förhållanden

för det har jag gjort en gång förut

då det bara var jag som illa for

Far

Så det går genast bort


Hon var inte bara vacker

Så måtte han vara rädd om henne...

Ken Cassel
1/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-01 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel