Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vill bli till den där stora stjärnan


som du egentligen är

så måste du lära dig att le åt publiken utan besvär

Le åt alla dina fans som håller dig så kär

Alla de som vill höra och se mer utav dig

Alla de som vill se dig skina och glittra då du

med din aura och karma skapar

en helt underbar atmosfär

För jag var där, och hon var där

Då hela världen till slut kommer att få veta

vem du är

För kan du inte det så kommer du aldrig att bli

till den där stora stjärnan

som du egentligen är

Ja, så är det ju, tyvärr

Och det finns ju tyvärr inga genvägar att tillgå

om man vill skaffa sig en

världsberömd karriär

Vara en unik karaktär…

Ken Cassel
1/1-20132




Fri vers av Ken Cassel
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-01 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel