Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet gott, allting gott


när de i slutet av filmen kysser varann

och byter spott

Så trevligt

Och må de leva lyckliga i alla sina dar

Men i verkligheten bortom filmens värld

är det andra visor

För det är så många här i världen som inte

har fått någon kärlek eller lycka

på sin lott

Dagens dystra verklighet, tyvärr

Kort och gott…

Ken Cassel
1/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-01 21:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det var dystra ord...men man får inte ge upp...
2014-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel