Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill tro på kärleken


och vad den kan göra med en

Då den får en att börja glittra och glänsa

Då den får en att skina upp som en sol

och le emot hela världen

Och det i hopp om att någon kunna smitta

Så därför letar jag ständigt upp den inom mig själv

då jag har insett att den är

min allra bästa vän

Får mig att må riktigt bra

Får mig att skratta och vara glad

Så det är en god vän till mig som jag absolut vill ha

med mig på vägen igenom livet

Och varför då?

Jo, eftersom man i livet aldrig kan ta kärleken

för givet

För kärleken är något som man måste kämpa för

för att den ska stanna kvar

Så utan min vän kärleken inom mig

är det bara jag som illa far

Det vet jag nu

Och jag som bara hatar att må dåligt…

Jag vill tro på kärleken!

Ken Cassel
1/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-02 00:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, kärleken är värd att kämpa för...
2014-01-04

  anits VIP
Vemodsvackert.
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel