Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statyn över livet





Jag vill vara
Som den där statyn
Den vita
Vackra

Den som ingen rör
Och som inte rör miner

Den förtrollar ändå
För den kan smeka
Av kläderna
Med blicken

Den kan få dig att trassla in dig
I tankar som är förbjudna

Ska vi skapa mig
Göra statyn levande
Kan du hugga mig ur sten
Locka fram mina drag

Och få mig att leva




Fri vers av Tess74
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-02 00:45



Bookmark and Share


  Densen VIP
RIKTIGT BRA innehåll i h t! " kan du hugga mig ur sten, locka fram mina drag, och få mig att leva...
2014-01-03

  Lars Hedlin
Så bra skapat!
2014-01-02

  Stefan Albrektsson
Jag ser framför mig en bak-å-fram-bild av en scen i CS Lewis Narnia-böcker, där ondskan genom förtrollning frusit varelser till statyer, men där lejonet Aslan dansar fram och andas liv i dem igen...
2014-01-02

  Carina Bendix
Bravo!
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74