Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natt som den här


är drömmarna allt för långt borta

Avlägsna

Kalla

Men de ligger där långt borta vid horisonten

på väg åt det här hållet

För vi går mot ljusare tider

Så snart är våren och sommaren tillbaka

med värmen och alla de

sköna drömmarna

Ja, den tid på året då man känner sig

som mest levande…

En natt som den här!

Ken Cassel
1/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-02 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel