Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå in i dimman och bli renad

Dimman

Grå och genomskinlig

Suddar ut kontrasterna

Sveper in och vederkvicker

med tusen och åter tusen

renande vattendroppar




Fri vers av WyS VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-02 09:41



Bookmark and Share


  träsnidaren
Din text inger hopp. Vackert skrivet.
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP