Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon rycker upp mig


För helt plötsligt så står jag upp rakryggad

med hakan uppåt och bröstet utåt

En att räkna med, med andra ord

För det var inte fören då som jag insåg hur förslappad

och hängig jag hade varit

Blivit

Och att någon nu hade tröttnat på att få se mig så…

Någon rycker upp mig!

Ken Cassel
2/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-02 11:10



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra ken!
2014-01-02

  elin1
Fin text med vackert innehåll
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel