Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Zombieland


Vad du än gör, vännen

Stanna inte för någonting

Utan tryck istället på gasen så att vi får upp farten

För såg du inte alla zombies här

Alla levande döda där var och en av dem

är helt galen

med dreglande munnar

En massa fradga

Och som du säkert då redan förstår vill jag inte

gärna bli biten av en sådan vad de

nu är för någonting

Bli tagen

Så därför har jag inte kunnat sova någonting

de senaste nätterna

då jag har irrat omkring här i Zombieland

helt vaken

Ja, ända tills du dök upp här med bilen

Så tack för det…

I Zombieland!!!

Ken Cassel
2/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-02 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel