Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sover i skogen


tillsammans med alla de vilda djuren

På natten är det vindstilla

Varenda minsta lilla ljud ekar genom mörkret

Varenda minsta lilla pip

Och en kväll så fick jag fint besök

För det var då som björnen med sina två ungar

kom hit till mig för att morsa

och snacka lite skit till den så vackra solnedgången

Och då jag av dem fick en invit att komma

och hälsa på dem om jag ville

i deras så stora lya

som ligger lite längre bort här en bit

Så ikväll tänkte jag gå dit

Och då jag hoppas att den så söta honungen som jag

tänker ta med mig

ska bli till en riktig Hit

Klart att den blir...

Jag sover i skogen!

Ken Cassel
2/1-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-02 17:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Det låter så härligt.
2014-01-02

  aol
gillas Ken så som jag själv skulle vilja,
2014-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel